Mahou Sensei Negima!

Illendő módon a lehető legnagyobb spoilerrel kezdem a blogolást:

315. fejezet, kár hogy Sextum és a “Sír Mester” nem fért oda az oldalra. :D
Bár ezt a fejezetet még nem láttam scanelve, de nem bírtam tovább várni.

Pörögnek rendesen az események, igaz Sestunára és Manára így se jutott több ennél az oldalnál, de Quartum, Quintum és Sextum megjelenését nem bánom, jól kiegyenlítették az erőviszonyokat. (Azaz visszabillentették a negatív oldalra, ami inkább izgalmássa teszi a dolgokat.)

Jó sok minden kavarog összevissza nehéz mit kiemelve. De legutóbbi események közül nekem Natsumiék akciója tetszett. Kaede önfeláldozása is nagyon jó volt, Makie és Yue végső rohama is, a legjobban mégis Natsumi félelme tetszik.
Nem maga az, hogy Natsumi nem áll messze egy szívrohamtól, hanem az érzelmei ami látszik az arcán. Kíváncsi vagyok fog-e valamit beszélgetni Fate-tel?
Apropó Fate, ő is megerősítette a helyét a háremben. (Mert ugye a hárem műfaj csúcsán a yaoi alternatíva sem elhanyagolható. ;)) Az “Én prédám!” szöveg, nem a legjobb, de Fate mégis csak egy tsundere. XD

A 415. fejezetet még csak japá szöveggel, vagy max kínai scannel láttam. de pont ezért még jobban feltűnt a harc kidolgozottsága. Negi még super sayajin módban se csak brute force megy előre, hanem használja a kenpo mozdulatokat amit megtanult.

2 hozzászólás a(z) Mahou Sensei Negima! bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Vagabond, TokyoESP, stb… | Kdanni blogja

  2. Visszajelzés: Badassség a köbön! | Kdanni blogja

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .