Torta -> Air soft -> Képzelgések -> KARAKTER FEJLŐDÉS -> Karakter fejlődés -> Aztán innentől már csak lefelé…

1379107795148

Még egy rész hátra van, de az előzetes alapján abban újra minden FUN lesz, szóval most hatásosabb tud lenni a bejegyzés.
Ha valaki először jár erre, annak szólok nem szeretem a blogokon a tisztán objektív ismertető bejegyzéseket, vagy a hivatalos helyekre elmenő száraz kritikákat.  Szívesebben látok személyes reakciókat, egy látványos érzelmi kitörés legyen az pozitív vagy negatív sokszor meggyőzőbb tud lenni, még akkor is ha nem is tudom mivel kapcsolatos.Lényeg a lényeg nem írok ismertetőt, vagy bármi konkrét értékelést, csak úgy kifakadok magamból.

Hogy milyen érzelmi kitörés a mostani? Se nem pozitív, se nem negatív, teljesen semleges, de a C3-bu mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

1378903392068

Ez lenne az alapszituáció.

De azért az air soft mégis csak serious business a lány iskolák air soft klubjaiban is, lealázzak a hadsereg csapatát is ha kell. -_-

Főhősünk össze is omlik a leginkább saját maga által teremtett győzelmi kényszer alatt.

1378667433573

Pedig valamikor egy magányos naiv kislány volt, aki saját kis világában élt.
És igazából a fenti összefoglaló részenkénti bontása, nem is elég a teljes fejlődés árnyalására. Volt amikor egy részen belül több drasztikus változás is történt, a jellemében.

És ami nekem igazán tetszett ebben a már erőltetett fejlődésben, hogy nem csak Yura fejlődött, de az én véleményem is róla.
Kezdeti a “HNNGG”-től eljutottam, a hű de aranyosig, majd a “héj egész OK a csaj”-ig, majd jött egy “Ó ezt nem kellett volna” -> “NEEEEEEE, csak a haját neee!”  -> “Hé, itt tényleg van jellem fejlődés a hajvágás mögött!” -> “-_-° Mit szív a csaj!” -> “Ez nem lesz jó…” -> “Ez nem lesz jó…” -> “Sono-chan-senpai mondj már valamit, vagy elvesztjük a csajt!” -> “Elvesztettük.” -> “Hé összeszedte magát!” -> “Nem lesz az egy kicsit sok?” -> “Too serious!” -> “Figyelj oda Rento szenved a fájdalamtól!!” -> “Tényleg képes volt csalni?” -> “Valld be!” -> “Valld be!” -> “Már késő. -_-°” -> “Talán az a Rin meg is érdemelte.” -> “Áruló!” -> “Miért!?” -> “Miért!?” -> “Vedd már észre magad!!” -> “Vedd már észre magad!!” -> “Vedd már észre magad!!” -> “Senki nem veszi észre, hogy szegény Yuranak egyenesen meg kéne mondani, hogy valami nincs rendben.” -> “;_;” -> “;_;” -> “Yura …. Te vagy az!?” -> “Fuck off Choujirou!” -> “She’s back!”

Így viszont tényleg meg volt a hullámvasút élmény.

Tudom, hogy rajtam kívül nem sokan tudnak értékelni egy idegesítő vagy ellenszenves karaktert, pedig, ha azok tényleg szerep szerint is annak vannak szánva, akkor kifejezetten érdekes lehet nézni őket.
Most már tetszik ahogy Yurából ellenszenves karaktert csináltak, mert végül meglehetett sajnálni, meg változik is tovább, és úgy látszik az is rendezve lesz, hogy nem kizárólag az ő hibája a dolog.

Kíváncsi vagyok arra a FUN-ra a következő részben. Hogy lesznek a karakterek kapcsolatai rendezve. És remélem lesz rendezve.

Az értékeléssel bajban vagyok, mert teljesen közömbös a sorozat, de mégis feltudott zaklatni pár karakter miatt akik érdekelnek. És még a fun-on is sok múlik.

Reklámok
Kategória: Anime
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s