Semmi ötletem sincs címnek #11

gintama_vol_48myball_vol_01yamda5_zpsbf4faa2crosario_II_vol_12koisome_momiji_vol_4sisterism_vol_3

Milyen jó kis borítókat kaptak a nemrégiben megjelent manga kötetek. :) Nem tudom lesz e mindről szó, amit fenn beraktam. De az biztos, hogy másról lesz szó, elsőként Natsu no Arashi! Vagy negyed évente, hogy kijönnek új fejezetek, ezt nem hagyhatom szó nélkül, főleg, ha a kedvenc karakteremnek is van egy jó pillanata:

kanako

Rosario Vampire

rosario_vampire_01_01_31_2013_17_06_03_lq rosario_vampire_03_01_31_2013_17_06_03_lq

Klisés történet, klisés harcok, de nem érdekel, mert a lényeg a karakterek érzelmei. És a Moka, Tsukune pár az utóbbi fejezetekben nyújtott bőven fanservicet. És igen a fanservicehez még a fej fölötti rúgásoknál se kell bugyit villantani, de enélkül sincs ekkora szexuális feszültség egy To Love-ruban sem.

Kíváncsi vagyok mi lesz itt Tsukunével, és mindenkivel. Remélem most nem Mokának kell mindenkit megmentenie a pokolból egy traning arc után. Azért az már kicsit túl Bleaches lenne.

Sket Dance

sket_vol_29

Most jön majd egy arc, amiről lehetne írni, de most nincs erőm, 3 SKET Dance fejezethez. Csak egy Gintama fejezetben van több szöveg. Fárasztó tud lenni. Az arcnak nincs köze ehhez a borítóhoz. Igazából most még nem nagyon tudom elképzelni minek lehet hozzá köze. :D

Nanatsu no Taizai

NanatsunoTaizai_vol_1

Na ebből jó kis kaland történet kerekedett, kíváncsi vagyok mennyire marad utazós, remélem nem fognak fejezeteken át egy helyben szenvedni. Eddig elég frappánsan ellettek intézve a harcok, nem húzták fölöslegesen. Remélem megmarad ez a vonal.

A történet kezd kerekedni, de pár csavar még kell, hogy ne legyen túl lapos, de van rá utalás, hogy nem feltétlenül lesz két pólusú a történet.
Bár még remélem nem Ban fog mindenkit hátba szúrni, és csak Tsundereségből játssza a bunkót. :P

Koisome Momiji

Ígéretes love comedy a JUMP-ban. Már el is kaszálták, csak az utolsó pár fejezetre várok. De nem nagyon akarják bescanalni, mert mint a elkaszált dolgok többsége kegyetlenül klisés véget ért, győzött a legunalmasabb lány, és az én kedvenc karakterem csak vigasztalhatta, a vesztes gyerekkori barát best girlt. ;_;

koisome_momiji_13_14 koisome_momiji_13_15

Azaz a kedvenc karaktereimnek volt egy szép jelenete, de én ezt akartam! ;_;

Cross Manage

Jump románc (remélem), de főleg sport! Ja a Jumpban egy románcnál csak egy sport manga van nehezebb helyzetben, pár kivételtől el tekintve. :D (Bár ez lehet, hogy változóban van, így belegondolva. A Haikyu!!ba is bele kéne néznem.)
Már a lehetetlen helyzetéből adódóan is egyértelmű, nekem tetszik.
Csak 4 fejezet scanaltek be, és már hónapok óta semmi progress nem történt.

A sport része:

cross_manage_01

A két főhős, egy hiperaktív lacrosse csapat kapítány, és az általa menedzseré kényszerített MC, aki kifejezetten érdekes, de azért egy MC.

Az one-shot alapján számítok románcra. 4 fejezet alapján érdekes dolgok össze jöhetnek, képbe is került, már egy érinthetetlen rivális, aki az MC-ben elég mély nyomot hagyott.
És a klub többi tagja között is van egy két ígéretes jelölt egy JUMP-hoz méltó kusza kapcsolati háló kialakuláshoz.

cross_manage_02

A karakter dizájn rulz!

4 fejezet alapján nagyon nagyon tetszik. És eddig még nem kaszálták el. Csak addig bírja míg lesz valami kerek története.

Az ilyen történeteknek miért a Jumpaban kell futnia. ;_;

Az lehet vannak ilyenek a Jumpon kívül is, csak azokra nem figyel senki, és nem jut el hozzám:

Mai Ball

myball_vol_01

Sport, echi, és minden ami kell, semmi ami nem. Legalább is szeretném ezt hinni. ;_;

Egy fejezetének a RAW változatát láttam. De nem mentettem le!
Remélem most, hogy megjelenik az első kötet valaki elkezdi scanalni.

Sisterism

sisterism_vol_3

Yuri oldalakon mindig rá keresek a comedy címkére. Nincs nagyobb poén a yuri vígjátékoknál. Ez két testvér párról szól. Ahol a két nővér bele van esve a másik kishúgába. Azonban tévesen, mert a pár évvel fiatalabb énjük hasonlított annyira a kishúgok mostani kinézetére, hogy azzal keverik össze a kishúgokat. Tehát egymásba szerettek bele, de azt hiszik azok a kishúgok voltak.
A cselekmény pedig nagyjából a következő, míg a nővérek közös erővel próbálják megrontani egymás kishúgát, egymással kerülnek perverz helyzetekbe.

Hát nem egy gyöngy szem. :D

Kuroshitsuji

kuroshitsuji_76_21_lq

Még ha Cielék a krikettben nem is trükkök nélkül tudtak volna győzni, akkor se szerettem volna piszkos megoldásokat tőle. Főleg nem olyat, ahol Seb is segít neki. Most mégis az apja nyomdokában jár. Semmit nem nőt a szememben. Ami nem túl jó, mert erősen 0 alatt van nálam.

Kami Nomi

WAAAKAAKIIIIIIIIIIIIII!!!!

1359751827613

Reklámok
Kategória: Manga
Címke: , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s