Semmi ötletem sincs címnek #9

 • Onepunch Man
  Murata kegyetlenül nagy. 10 oldalakat lerajzol semmi mással, mint szonikus :P sebességű  mozgás effektjeivel, és hatalma lézer sugarakkal. És mégis a legepikebb manga fejezetek, amit valaha láttam: Még a sufixeknek is tökéletes a perspektívája, és az árnyéka. XD (a második is gif, csak nem teljes méretű)

 • Kuroshitsuji
  Kezd egyre viccesebb leni, hogy ki kinek a “köcsögje”.  A viktoriánus school life is poén, és hogy a szokásos atlétikai fesztivál egy nagy krikett bajnokság, egyesen over kill. Remélem el lesz sütve majd pár sport klisé a nagy krikettezés közben. (És remélem azt is, hogy nem Seb fog mindent elintézni.)
  De a legnagyobb történés, mégis az volt, hogy kiderült pár dolog Ciel apjáról. Mikor idult az arc nem gondoltam, hogy ekkora jelentősége lesz majd. Valami rövid fillernek gondoltam.
 • Kami Nomi
  Jaj! Kezd egyre közömbössé válni, néha van egy sokkoló dolog, sőt egyre sokkolóbb dolgok vannak mostanában, de a hangulata szerintem kezd elveszni. Igazából az utóbbi pár előrelépés a cselekménybe, mindig tönkre tett egy már majdnem stabilizálódó hangulatot, legalábbis számomra. (Ez még a korábbi rinyálásom folytatása, és nem új.)
  Túl rejtélyes az egész, és olyan rejtélyek vanak, amiknek nem látom a fényt a végén, így nem tesznek tulzottan kíváncsivá. Már megint teljesen arctalan valakik a negatív karakterek. Ha lenne arca az ellenségnek érdekesebb lenne. És a nagypapa megjelenése is mindent csak tovább homályosított, mint valami konklúziót hozott volna, főleg mivel a fejezet egy kicsit lassabb volt, mint kellene, fért volna még oda más is.
 • Beelzebub
  Kár volt a shounen fight elemeket bele erőltetni. Oga karakter fejlődésének ez kellett legkevésbé. Love Comedys fejlődés jobban kellene neki. De mindegy, majd ha össze kerülnek Kuniedáékkal. :)
 • Shinmai Fukei Kiruko-sa
  A következő új Jump sorozatba is beleolvastam, mert egyszerűbb figyelni az induló dolgokat mint később pótolni őket. És itt a színes oldal látványa is sokat számított. Kiruko san elég látványos, egy újonc rendőr lány hatalmas pengékkben véződő tonfákkal, és pont a tökéletes moe pszichó aránnyal. De ezentúl a manga szörnyen erőltetett módon akart megfelelni a kötelező minimális Jump humor és echi mennyiségnek. Várok, hogy ez oldódik-e, vagy esetleg a történet mutat-e valamit (de optimista vagyok én :)), vagy elkaszálják-e, olvasgatom még kicsit.
 • History’s Strongest Disciple Kenichi
  Érdekes volt az utolsó fejezet. Érdekesebbnél érdekesebb párosítások jöttek össze. Személyes kedvencem a Kisara Chikage párosítás.
  Jó végre újra tanítvány harcokat látni, remélem lesz pár értékelhető a shinpakusok közül is, legalább Sieg mutathatna vakamit.
Reklámok
Kategória: Manga
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s