Yamada kun to Nananin no Majo

Még gyorsan írok egy bejegyzést mielőtt, ez is beleolvadna egy mindent bele bejegyzésbe. :D

Yoshikawa Miki nem régen indult mangája. A mangakának lehet valami fixációja az egyetemre kerüléssel, a iskola tanáccsal, és Shinagava Daichi karakterével. De nagyon nagy arc, és sikerült túl szárnyalni a Yankee kun to Magene san csúcs pontjait is. :D (Kár, hogy az a végére nagyon ellaposodott.) Itt szerencsére tett azért, hogy valami érdekes maradjon későbbre is.

Egysszere yuri, yaoi, groupen és minden egyéb nyalánkság! Na jó, a látszat kicsit csal, mert a címszereplő boszorkányok ereje teremti az echi helyzeteket. De szerintem már csak azért megéri elolvasni a sorozatot, mert olyan frappánsan kavarognak a szálak, mind szerelmi és misztikus oldalon egyaránt.

Jó volt, hogy a tanév kezdés előtt beértem a mangát, mert ezt jó lesz hetente olvasni. És ezzel plusz a Nisekoi-jal végre meglesz a heti echi-love comedy adagom, amire annyira vágyta.

Legjobban a karakterek tetszenek, mindegyiken vagy egy csavar, és a típus karakterek legklisésebb jellemzője helyet pont az ellenkezőjükkel rendelkeznek. A genki girl, akinek a legkisebb echi dolog után frászt kéne kapnia, önként smárolja le a MC-t. A pozőr szépfiú, akinek a világ fájdalmát kéne érezni, ha valami befeketíti a jó hírét, önként smárolja le a MC-t. A házsártos főellenség méhkirálynő, akinek mély gyűlölet kéne érezni mindenki felé,  önként smárolja le a MC-t. Na jó ő kicsit óckodott, és ami sokkal nagyobb nála, hogy nem mosott WC-zés után kezet!:

És a legjobb, hogy izomagy rivális#001, nagyon is értelmes. Ja és persze érinthetetlen main girl önként smárolja le a MC-t.

Best love comedy ever! (Akamatsu jobb pillanatit kivéve.)

Reklámok
Kategória: Fanboykodás, Manga
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s