ANIME LOGIC

Kihívom a sorsot magam ellen! És megnézem mennyire is tudok anime logika szerint gondolkozni!

Megjósolom az Accel Word 17 epizódja végén lévő cliffhanger kimenetelét. (Hogy valamivel elszórakoztassam magam, ha már a sorozat nem teszi meg. XD)

A győzelmemben biztos vagyok, mert egy shounen fight anime, anime only arcjának végső konklúziója lesz ez. És mert elcsíptem egy félmondatot a regény spoilerekből, ami nagyon megkönnyíti a dolgomat. Szóval a nagy felhajtás ellenére nem lesz fair küzdelem.

A képnek semmi köze a dologhoz, spoilerek a tovább gomb után. :D

De akkor mi is a cliffhanger?

Malacka, és Taku, akinek egy méteres kábele van, nagyban vívják férfias küzdelmük, az idegesítő anime only filler karakter ellen akit, annyira rühellek, hogy a minimálisan szükségesnél többször nem fogok megemlíteni. És már éppen győztek volna:

De az anime logika szerinti kötelező, enyhén homo erotikus kibékülést a végső döfés előtt Chiyu megzavarta, hogy a pasija és a szerelme (,akik természetesen nem ugyan azok,) ellenfelét el kezdi “gyógyítani”!


És akkor most jöhet a kérdés:

Jó, mondjuk Haru eddigi szereplése alapján biztos, hogy nem látott még animét, de a Citrom Call aktiválódása láttán ki lehetne már találni, mi is történik, a spoiler nélkül is. Ami a következő: Chiyu nem gyógyít, hanem az időt, tekeri vissza. = D Ez a fennti képeken is látszik, ott a vissza tekeredő óra.

Még annyit illik tudni, hogy a gyűlöletem tárgya filler karakter elszedi mások képeségeit/testrészeit, és magába olvassza. (Anime logic: és lesz belőle egy csápos szörnyeteg, ami jó táptalajt képezhet a legpervezebb fanartoknak. :D)

És akkor:

A jóslatom

Chiyu nem meggyógyítja a irritáló alakot, hanem vissza pörgeti az időt! Lásd az óra a fenti képen, vagy a spoiler. :P
De az anime logika csak most most jön: ugye Chiyu teljesen addig pörgeti az időt, mikor még nem voltak meg az ellopott képességei/testrészei, ne adj isten még tovább, amikor annyira lúzer volt, hogy tovább nem képes így a sorozatban maradni, és rögtön ki is íródik.

Ja, és ez vagy 5 perc alatt le lesz tudva, erre fel a nagy cliffhanger. Bizonyíték, az előzetesben semmi nem volt eről, hanem KYH és a jó fej barátnőjéről fog szólni, akinek Tomatsu Haruka a hangja, és elvesztette az emlékezetét arról, hogy BURST LINKER.

Jaj! Lelőttem egy spoilert!

Reklámok
Kategória: Anime
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) ANIME LOGIC bejegyzéshez

 1. Shinpaku szerint:

  “anime only arc”
  “idegesítő anime only filler character”
  De hát ez mind benne van az LN-ben is. Vagy ez valami irónia akart lenni? :D

 2. kdanni szerint:

  Noumi, vagy hogyhívjákról láttam félszemmel, egy olyan megjegyzést, hogy anime only karakter.
  Sky Raker bemutatásánál, el is bizonytalanodtam, hogy ez most filler vagy sem, arra gondoltam, hogy egy része kánon, Noumi meg filler.
  Ennek tisztázására, megkerestem egy AW wikit, ott az arcot anime onlynak írták. Viszont mostanra az oldal ki lett törölve, szóval valószínűleg téves volt az ottani infó.

  De ettől függetlenül be jött a jóslatom? :D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s