Tsuritama, Sankarea, Tasogare Otome x Amnesia 11. epizódok


Kemény epizódok voltak, egyik jobb mint a másik, de különböznek annyira, hogy nem lehet csak úgy összehasonlítani őket. Szóval csak azért vannak egy bejegyzésbe, mert mindegyik 11. epizód, és a szokásos “úgyse tudok csak egy dologról beszélni per bejegyzés” dolog. (Bár az előző két post is egy dologról szólt, ráadásul ugyanarról!)

Tsuritama

Jól felpörögtek az események, az utolsó két epizód nagyon intenzív volt. Karakter fejlődés és plot terén ennyire progresszív sorozatot nem nagyon láttam mostanában. :D

A Dakku nevetséges egyenruhájuk ellenére, elég komoly munkát végez. Poén, hogy még a Dakku fabulous főnöke is elég keményen vívódik magában, és azalatt minimális idő alatt is, amíg képernyőn van, fejlődik a karaktere.

Az események is elég drasztikusak, de pont jól manőverezik a poén és a dráma között. A legjobb példa Ayumi chan karaktere. A neve + a mályva színű pólója, és a “kapcsolata” Misakival  miatt a legnevetségesebb lúzernek tűnik, de ennek ellenére mégis a legnagyobb BRO. :D

Azt hittem ez lesz az utolsó epizód, de nem bánom, hogy lesz még belőle, nem is tudok találgatni, mi lesz itt a végén, de bízom benne, hogy nem fog csalódást okozni. :D

Sankarea

Szobalányok rulez!
És persze Chihiro:

Ja, és Rea is:

Na jó mindenki rulez!

Bár Wanko a testén kívül mást nem nagyon akar bevetni a csatában. Észrevehetné, hogy a nehéztüzérség nem minden. Kíváncsi vagyok milyen vége lesz az animének, de attól függetlenül bele fogok kezdeni a mangába is.

Tasogare Otome x Amnesia

Dráma! Dráma minden menyiségbe, de nem volt erőltetett, sehol nem hajlott melodrámába, tényleg sikerült olyan történetet mögé rakni, ami tényleg kivált ennyi sírást.
Egyedül Kirie szereplése melodramatikus, de egy Kitamura Eri karakternek szerintem ez még jól is áll. (Sayaka a kedvenc Magucám!)
Szegény Momoe meg teljesen más dimenzióban van mint a történet folyik, de mégis ő indítja be a fontos eseményeket. :D

Többnyire jobban szeretem a több karaktert mozgató sorozatokat, de itt több karakter csak rontott volna az összképen, legalább is így 12 rész alatt. Kiriére szerintem így se maradt elég  idő. De szép története volt kíváncsi vagyok az utolsó rész mennyire lesz komoly, történik-e még bene valami érdemi.

Reklámok
Kategória: Anime
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s