Ami az előzőből nem kimaradt csak nem fért bele egy levegővel #1 – és ami azóta gyűlt össze

Az ilyen bejegyzéseket néha akár több napig is írom, persze erős multi-taskinggal, közben csinálok ezer más fontosabb dolgot, ezért is van sokszor, hogy a mondatoknak semmi értelme, mert a mondat közepén váltok át valami másra. :D
De az előző bejegyzést közzé tettem úgy, hogy még pár dolgot tudtam volna bele írni, igaz így is elég szép hossza lett.
Viszont ez a pár nap alatt összejött annyi új dolog, hogy megint nem biztos, hogy beleférek egy bejegyzésbe.

GE ~Good End~

Végre, sokadik alkalommal, főhősünk célhoz ért, és át is szakította a célszalagot. CSAK, ez egy másik cél volt, mint ahova első pár alkalommal akart beérni! ÉS NEM VOLT CÉLSZALAG!
Vicces volt 4chan-os reakciókat olvasni, ahol a kézfogás is perverz dolog, és egy nő már akkor ribanc, ha gondol a szexre. :D

Személy szerint én Shou sempai párti vagyok, bár Yusa a kedvencem, de őt nem is akarom Utsumival shippelni. :D Szóval annyira, nem bántam a fejezetet. Viszont mivel még nincs végre a sorozatnak, elég nehéz elképzelni, hogy meg marad az idill.

Beelzebub

Lassan Beel is fog olyan kínos szituációkba keveredni mint Utsumi. :)

Nem tudom mi lett az anime vége, és nagyon nem is érdekel, de manga most, hogy kezd elfelejtődni a shounen fight aspektus, egyre jobb lesz. Kegyetlen ahogy Beelre ragadnak a csajok, és Oga nagyon menő, hogy teljesen közömbös mindenre, és nem hiperaktív, mint az átlag shounen hős. (A csajok szobájában leült tévézni. LOL)

Air Gear

Az új borítón Sora pont úgy néz, mint az oldalon, amit nemrég kiemeltem. Nagyon keményre sikeredett. Méltó Takeuchi Sorához, aki átvette a kedvenc gonoszom címét Aizentől, miután az pillangóvá változott. És néhány fejezet múlva bizonyíthat is tényleg méltó-e a címre. A fél lábba elég ramaty állapotba került, már várom mit tud kezdeni féllábbal, vagy OG milyen asspull nanorobotokkal áll elő, amik megjavítják a lábát. :D
A Ringo vs. Rika fight is látványos, és ráadásul stimuláló is, de most inkább maradtunk volna a másiknál.

Ez volt a maradék innen jön az új:

Magico

 

Először azt hittem Raven nő, már csak azért is, mert gyerekek lógtak róla, mikor először feltűnt. (nem érdekel, hogy ez szexista.) És ennél oldalnál felragyogtak a szemeim a yuri szemüveg alatt, de aztán jutott, eszembe, hogy a rajz stílus esetleg megtévesztett. És igen, nem lesz yuri esküvő. ;_;
De attól még vicces arcnak tűnik a következő.

JUMP borítok:

 

Jó kis borítók lesznek, Togashi troll mint az állat, Sorachi visszatért a szokásos formátumhoz, Kenta meg jó mint mindig. A Magico mangakájának a nevét nem tudom fejből, de az is szép lett.

 Area D második fejezet

Mi az istennek van egy ilyen kamra, egy rabszállítóhajón!? Le is pontoztam 6 pontra 2 fejezet után. Csak azért nem dobtam, mert valamiért nagyon látni akarom mi is lesz ebből, és a rajzolása nagyon bejön.

Egy 200-ast rá, hogy a kapitánynak nem megölték egy családtagját a mutánsok, hanem az egyik családtagja pont, hogy szintén mutáns lett. (Ha is kell a fiára tippelek.)

Reklámok
Kategória: Manga
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s