DEEP IMPACT!

Igazából most pont összejött rengeteg olyan jelenet is, ami elég IMPACT-ot tartalmaz vezér képnek, de messze a KamiNomiból Kema pózolt a legkeményebben:

Ez most tényleg jó fejezet volt, nem mintha azok nem lettek volna jók, amik mostánabán kevésbé tetszettek de visszatért a régi hangulat ami kicsit hiányzott.

   

És ráadásul egy kis ajándékot is kaptunk: -1- -2-

Második számú IMPACT:

Torako! Nagyon aranyos fejezet volt, és nem is Yotsuba, hanem Torako miatt. :D

Harmadik számú IMPACT:

()

Arch Démon! (és Ringo chan) Habara lett kedvencem, persze kellett hozá némi manga spoiler. Akármennyire is ártatlannak tűnik jelenleg, szinte mindig mutat végül valami démoni jelet most is. :D A diáktanácsok meg szintén nagyon poénok, most megtudtunk az alelnökről is pár dolgot. Pl.: hogy a kinézetét meghazuttolva, régen elég vad volt. :P Viszont az eredeti főszereplő gárda, és főleg Tadakuni alig kapnak szerepet. :D A rész fénypontja azért a spin-offban volt az EPIC küzdelem az Arch Démon ellen:

Negyedik számú IMPACT: Mahou Tantei Yue:

Legyen is vége a MSN!-nak és Akamitsu kezdjen bele ebbe a spin-offba!!! Most két lehetőség van, aki blechesen megjelent megmenteni a napot, az Negi és ez nem filler fejezet volt egy fejezettel a vége előtt, vagy valaki más, és akkor remélem legalább annyi oldala lesz az utolsó fejezetnek mint az elsőnek, amit volt vagy 70 oldal körül. :D

Meguntam követni a számozást, és most már amúgy se jelent semmit IMPACT:

Egy fejezet, ami talán újra Rikuo vezetői képességeit helyezi előtérbe a shounen powerupjai helyett, nekem tetszik!

IMPACT:

Ez sokkal jobban fel izgatott, mit Kanbaru elölről. Viszont csalódtam Karen és Kanbaru találkozásában. Onnan hiányzott az IMPACT! -_-” Sőt Tsukihi nem is volt a részben, a saját arcjában!

IMPACT:

Végre beértem az aktuális fejezet a 300-at! Vége kicsit megváltozott, de igazából az eéejétől kezdve vártam ezt és elég nehezen tudtam elképezni, hogyan lesz Takezoból filozófus és kard technikák kitalálója.
Amit, már a manga előtt is tudtam Musashiról, hogy a technikája, amit kifejlesztett az két kardal való vívás. És most a 300. fejezet körül tényleg elkezdett a technikán dolgozni!

IMPACT:

 Tsundere male lead! LOL (minden alkalommal :))

IMPACT:

Pankrátor sushi séf! (+1 German suplex)

IMPACT:

Az igazi DEEP IMPACT, a Gokujo. TV-ben le nem adott része:

Amiben az IMPACT nem látványos volt, hanem mentális:

Szegény Miot sajnálom a legjobban. Most kíváncsi vagyok mi lesz még 3 részen keresztül, mert a főszereplők része el is lett intézve és a szerelmi lánc vége maradt lezáratlan.
És persze kérdés Remon tényleg MIB ügynök? :P

És végül, amiből hiányzott az IMPACT pedig kellett volna:

Pajama na Kanojo 2. fejezet

Szerintem jól meg lett alapozva, az alaptörténet, a karakterek is be lettek mutatva annyira, hogy könnyű meg szeretni őket, nagyon sok a biztató jel, de hiányzott valami igazán nagy IMPACT, ami garantálná a sorozat túl élését. Szóval most úgy állok vele, hogy tetszik, de félek belefogok őrülni abba, túl éli-e a Jump szavazási rendszerét.

Reklámok
Kategória: Anime, Mahou Sensei Negima!, Manga
Címke: , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s