Ami az előzőből kimaradt #3 – és ami azóta gyűlt össze

Gintama Star Wars arc! RULZ!!

Shounen Jump szokásos kegyetlensége: Elindítani rövid időn belül azonos műfajú sorozatokat, még inkább lecsökkentve azok túlélési esélyét. Pedig Saki pont most bizonyította be,  hogy tényleg best girl!

SQ Jump boritók megint nagyon jók lettek, egyre jobban érdekel a Gate 7 is. ;) Gekka Bijin meg jöhetne ki sűrűbben is.

   

Kagami no Kuni Saki a best girl! És az összetett best girl mezőnyben is előkelő helyen van az biztos. Nem lett tönkre téve a karaktere, és szerelmet vallott az első adandó alkalommal! Bár ez inkább arra a feltelezésre ad okot, hogy nagyon sokáig nem fog futni a manga. De a mostani rész végén a történetben is volt egy kis előre lépés, ami esetleg meggátolja a gyors konklúziót. Főleg mivel a tükör tényleges működésének szabályait egzaktul nem hallottuk még.

Nisekoi

Volt belőle egy oneshot is, arról eddig nem is hallottam, és magárol a sorozatról is csak ma egy Kagami no Kuni topicban, mivel annak lesz a riválisa. És kapva az alkalmon elolvastam rögtön az első fejezetet, így nem kell majd behoznom semmit. Első benyomásomat nagyban befolyásolta a mangaka személye, Komi Naoshi, akitől ismertem a DoubleArts-ot. És így elsőre amennyire az eredeti volt ez annyira klisés. Talán pont ezért is lett ilyen mert, Naoshi félt valami nagyon szokatlannal kezdeni. Viszont összegezve a klisé halmok mögött volt némi hangulata, és a karakterekből is ki lehet hozni pár dolgot.

Kagami no Kuni vs. Nisekoi

Nem hinném, hogy mind kettő maradhatna, szóval dönteni kell. KnK mellett egyedüli érvként csak Saki szól, de ez elég nyomós érv. Niskoi mellett egy fejezet alapján nem sok mindent tudok felhozni, de hosszú távon talán érdekesebb lehet. Leginkább mégis azt mondom legyen valami harmadik. ;-P

Hidamari Sketch SP

Ez még nem a 4. sorozat, csak két részes special. Ezért kezdődött később. Viszont akkor ezzel csak még több rész lesz belőle összetettben. A yuri felhang ennyire magasan még soha nem volt benne. Sőt Hirot és Saét szinte egy párként kezelik. És az ed-ben Nori és Nazuna majdnem rárontanak Yunora, igaz végül kézenfogva elvonulnak csak úgy kettesben, és meghagyják Yunot Miyanak.

 

De azért az elgondolkoztató, hogy Yuno ilyen lenge öltözetben alszik egy bezáratlan ajtó mögött: XD

 B Gata H Kei

Ki jött az utolsó fejezet is a mangából. Amit el is olvastam, de nem tudom azt mondani, hogy befejeztem, mivel nagyjából az első 200 fejezetet nem olvastam még.  Valószínűleg az animel kezdem a pótlást. Talán még így viccesebb is lesz, hogy tudom hova fognak fejlődni a karakterek, főleg Kanejou. :) És plusz pont, hogy itt is sikerült szép keretet a végére rakni egy ballagásal lezárva a középiskolai éveket mint a Azumangában. Sőt itt még egy 298.5 fejezettel kereken 300-nál  lett lezárva. :D És pár dolog továbbra is megválaszolatlan maradt: =D

Himari homloka imádom: :)

 

A következő rész érdekes lesz. Viszont azt nem tartom valószínűnek, hogy Tabuki a bosszút, vagy amit tervez, halálosnak szánja, szóval a cliff hanger annyira nem kavart fel.

Reklámok
Kategória: Anime, Manga
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s