A szokásos manga összefoglaló, aminek a cím választási metódusának kulcseleme a véletlen, és ez a cím csak az utolsó pillanatban véglegesedik

A szavazásra egyenlőre kevés figyelemmel leírom pár már talán kevésbé aktuális véleményem manga fejezetekről:

Ami a legjobban tetszett nem régiben a D.Gray-man 208. fejezete.
A tartalma miatt is aminek nem mondom el mennyi köze volt a borítóhoz nehogy lespoilerezzek valamit, de még inkább a másik kép miatt:

Ezzel az egyetlen oldallal, Hoshino egy hónapra visszaadta azt a hangulatot amit szeretem D.Gray-manban, és Allen személyisége is teljesen benne van a mosolyában.


HSD Kenichi

Már már kezdtem megbánni, hogy leszóltam az arcot mert nagyon hasonlít az egyel korábbira, Apachait lecserélve Sasakira. De végül pont azzal a részével nem volt gond. Még Kenichiék odapofátlankodása se volt zavaró. Csak az utolsó pillanatban minden a legklisésebb és legolcsóbb konklúziót kapta. És oké, hogy az agyon hypolt halálos összecsapás után Sasaki és Hongo is életben van, viszont Miut miért kellett elrabolni, ráadásul pont úgy, hogy még egy agymosás is sejtetve van a jövőére nézve.
Innen nem tudom mi lesz a gyengébb folytatás, ha Kenichi hősiesen megmenti Miut, vagy az ha mindketten depresszióba esnek, aztán a végén valami béna indokkal egymással vívják a végső fightot.
Annyira azért nem vészes, talán Renka is fog egy kicsit szerepelni, biztató jeleket láttam az ő fejlődésében a mostani fejezetben. :)

Mahou Sensei Negima

A cheerleaderek nagyok voltak a végén:

A következő fejezetben, meg végre Ayaka került a középpontba. Őt nagyon szeretem, akár mekkora shotakon azért van annyira tiszta, hogy egyedül lehet hagyni Negivel. Most is össze akart házasodni vele egy csók előtt is. :)
De ebből a szerelemből jó nagy varázserő is keletkezett, az “paktum”, főleg a fenékmarkolós rész. XD

Hunter x Hunter

Vicces a történet alakulása, előkerül Ging, de most meg Gon tűnik el.
Netero utódjának a választása generált némi ellentét :P, de végül pont Ging módszerét fogatták el. Ezzel kapcsolatban az érdekelne legjobban, mi megtudjuk-e majd valamikor ki-ki kire szavazott, még ha szegény Ging le is maradt róla.

Hisoka nagy arc még mindig, és valamiért nem hiszem el róla, hogy csak lemaradt az legfontosabb eseményekről. Viszont az érdekes, hogy találkozni akart Gingel.
Kiváncsi vagyok a Ryodan tagjai mind szavaztak-e? És ha igen, akkor nem értem Kurapika miért nem nézett be szavazni. :D

AIKI

Ez még jobb mint a múltkori:

Magico

Szerintem nincs benne elég impact ahhoz, hogy túl éljen a JUMP-ban pedig elég jól megvan, és most még kapott egy vomicot is:

Azért van benne pár húzás, kezdve attól, hogy a főhős és a főhősnő hivatalosan is házaspárként van kezelve. :)
Vagy most amikor kiderült a főhős szörnyű múltja, miszerint végre hajtottak rajta egy rituálét amitől minden téren erősebb, okosabb és jobb lesz. Viszont ez pont fordítva sült el és mindenhol vissza fejlődött. Tehát biztos, hogy nagy erőfeszítésekbe tellett neki világhírt szerezni. És valószínűleg nem fog kiderülni, róla, hogy benne lakik egy démon. =D
Az viszont pont nem tetszett, hogy ez alig hogy kiderült a következő fejezetben előkerül egy karakter aki pont ezt emlegeti fel.
Ez nekem mindig nagyon természet ellenesen hat, fordítva meg nagyon szokott tetszeni, ha korábban bele van szőve a történetbe egy később szerepet kapó esemény karakter, mint például a:

Good Ending 99. fejezete
Első fejezettől olvasom és a következő már a 100. lesz, azért ez elég szám.

Fel tűnt a final boss! Azaz remélem, hogy a final boss, kicsit kezd már erőltettet lenni néhol a sztori.
Viszont ami nagyon tetszett 98. fejezet címe: “Hó esés” amiben Yuki kiugrott az erkélyről Utsumi karjaiba. (yuki = hó) :D

Mangaka-san to Assistant-san to

Ezt csak úgy azért, mert gyűjtöm a german-suplex shootokat, mint az az egyik bejegyzésben már esetleg látható volt. XD

Gintama 372-373.

A Hi Wa Mata Noboru scanlation csapat párhuzamosan kezdte megjelentetni az aktuális és a lemaradt fejezeteket, még ha a régebbiekből nem is láttam olyan sokat eddig. :) De semmi rosszat nem mondok Gintama scannelökről, hiszen még olvasni fárasztó a Gintama fejezeteket, nem hogy dolgozni rajta! Respect.

372-373. fejezet rulz, szerintem érdemes mindenkinek ránézni, mert olyan poénok vannak benne amik mangában talán még nagyobbat is ütnek. És mire ez animebe kerül addigra újra nagyot fog már ütni. :D

Nagyon kemény 4. fal ledöntős fejezetek, talán amiatt, mert új szerkesztőt kapott a sorozat, és őt akarja belekeverni Sorachi. XD

Reklámok
Kategória: Gintama, Mahou Sensei Negima!, Manga
Címke: , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) A szokásos manga összefoglaló, aminek a cím választási metódusának kulcseleme a véletlen, és ez a cím csak az utolsó pillanatban véglegesedik bejegyzéshez

 1. Wagner szerint:

  Ryodan tagjai miért szavaztak volna? Vagy ők is hunterek?

  • kdanni szerint:

   Ebbe komolyan még nem gondoltam bele, de mivel Hisoka is letette a hunter vizsgát nem kizárt, hogy nekik is van engedélyük. :)

   • Leara szerint:

    Az tuti, hogy Shalnark közülük hunter (ott volt a neve a “nem jelent meg a szavazáson” listán), de a többiek szerintem nem :).

 2. Wagner szerint:

  Nem hiszem, hogy lenne engedélyük mert eddig nem volt szó semmi ilyesmiről. Meg amúgy is bűnözők.. de akkor Shalnark-nak miért van? Rejtély. : D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s