Visszarázódás második kör

A második kör is megvolt, már egy ideje:

Nurarihyon no Mago

Véget ért Kuro Tabou flash-backje, ami azért nem volt annyira villám gyors. :D Jó sok minden kiderült, tisztázódott, és ha bár maradtak kérdések, talán túl sok mindenre derült fény. És a mostani fejezetek akár egy végső arc felvezetésnek is el mennének. Hiába elég jók az eladások, de a TOC-ban mindig hátul szokott lenni a sorozat, kicsit meg vagyok ijedve nem-e fog véget érni nemsokára. mondjuk ha valami grandiózus, látványos és kerek befejezést kapna a közeljövőben többet érne mintha el lenne húzva a végtelenségbe, és akkor talán tényleg össze tudnám gyűjteni a teljes a sorozatot.

A 162 fejezetbe is bele néztem: Kanna is látta Rikuot átváltozni, hát ha ez nem a vég jele akkor mia az? :) Rikuo megint nagyon menő volt, bár a Nurarihyon eszenciájával kicsit könnyebben is elmenekülhetett volna, hogy ne vegyék észre. Jó igaz pont ezt nem akarta felfedni.
Sanmoto testrészei, a szemét fajta ellenfelek közül kerülnek ki, ráadásul úgy néz ki az eddigi történések is nagyrészt az ő művük. /Megint egy a véget sejtető esemény./

Szóval most minden apró rezzenésre figyelek, ami a szorozat sorsára utalhat. A második anime sorozaba is bele néztem, és első három rész alapján kifejezetten tetszik, a már-már filler történetet bele sűrítettétték egy OP előtti 2-3 percbe, a Nurarihyon flash-backjét is a felvezető nélkül elkezdték, ha ez le is lesz tudva a következő részben, kíváncsi vagyok meddig jutnak a utolsó rész végéig, de a Kyoto arc biztos be lesz fejezve.
Az új rendezéssel a Kyoto arc nagyot fog ütni, főleg Tsuchigumo jelenetei. Hagoromo Gitsune jeleneteit, meg már alig bírom kivárni. Az első is nagyon jó, és az ha jól emlékszem, a mostani flash-back után van egyből. Mikor veszi fel a sailor fukut, :droll:, és ez animálva!! Nem bírom!!:

D.Gray-man

Tetszett a fejezet, de sokkal nem vitte előbbre a történetet, legalább is lineárisan. Ráadásul Hosahino megint gyengélkedik, ezért nem is jön ki minden hónapban fejezet, és ami ki jnön, az is rövidebb mint egy átlagos havi manga fejezet. Igaz nekem még türelmem is lenne hozzá kivárni a folytatásokat, de mivel ennyire rendszertelenül jönnek ki a fejezetek, így kicsit nehezen tudom követni, és nagyon írni se tudok róla mit.

SKET Dance

Beindult a történet, Agata és Machiru vizsgái miatt kénytelenek visszavonulni a diák tanács beli munkájuktól, így tagok kerülnek a tanácsba, akik szintén nem egyszerű esetek. :P És úgy néz ki a scanek is beindultak, legalább olyan heti rendszerességgel. Bár ez elég kevés, ezeknek a fejezeteknek a raw változatát tavaly szeptemberben szedtem le. Egy idejig még van raw változatból ami önmagában tud ütős lenni,

 

viszont a szöveg sokkal nagyobb része egy-egy fejezetnek. /Animében nézni egy kicsit unalmas is, talán./ A fenti shotok kb. a következő 10 fejezetből vannak, de azt kővetően nem tudok semmit a sorozatról, pedig már esedékes lenne egy komolyabb/nagyobb arc, amire igen kíváncsi lennék, főleg ha Switch körül zajlana.

Még a legutóbbi kötet borító se mond újat:

-_- Most mindenhol a főszereplők cross dressingje van előhozva, Hayate, Kaminomi, lassan kezd elegem lenni.

És az animében végre jön az amire nagyon kíváncsi voltam hanggal, a rock fesztivál. A Pilows ED-n nem lepődtem meg, várom milyen ED lesz ez a rész végén. Ami szintén érdekel mi lesz ez után, a komoly részekből menyit és melyiket tesznek bele. Ez az esetleges következő szezonok és OVA-k előjelzésében is segíthet.

One Piece

Mióta Luffy leért Imple Down legaljára, az azóta történtek hiába mind nagyszabású és jelentékeny események, nem igazán érdekelnek. A mostani arc is szól mindenről, a különböző fajok egyenlőségéről, a szteroidok káros hatásáról, és egyéb legkülönbözőbb morális kérdésekről, de kicsit a főhősök is kerülhetnének a középpontba. Bár attól, hogy nem nagyon érdekel még jó olvasmány, ez az arc is nagyon jól fel van építve. :D

GE ~Good Ending~

Habár a legutobbi nagyobb húzás kicsit klisés melodráma volt, tetszetek a legutolsó fejezetek. Yuasa nagyon nagy arc, be is raktam kedvenc karakternek. Igaz ez lehet kicsit hirtelen felindulásból történt, de azért aki 4-5 fejezet alatt, kb. ennyibe szerepelt, ennyi mindent tud produkálni nem semmi. :D

 

Fairy Tail

Ouch! Mashima is tud fájdalmas dolgokat produkálni. Pl. Erza legutóbbi gyozelme, vagy egyéb gyönygyszemek. De azért vannak olyan részletek, amit nagyon bírok. Mint Lily karakter profilja, ami vagy egy éve is lehetett már, összhangban van a jelenleg történtekkel, hogy Lily fél a villámoktól. És, hogy amit szeret az pont a kivi azon még mindig röhögök. XD

Kuroshitsuji

Egyre elborultabbak a fejezetek, pedig ki hinné, hogy ezt lehet még fokozni.
Engem ami érdekelne, hogy hova is tart a történet úgy összeségében. Talán most lesz némi hint az Undertakertől. :D

Yankee-kun to Megane-chan

Most eset le, hogy Megane-chan már nem megane, és most ki fog derülni, hogy Yankee-kun nem is annyira yankee.Shinagawa múltja kicsit meglepett. Kicsit talán elüt az eddig kiderültektől, de szódával elmegy.

Eddig sikerült nem le spoilerezni a végét, és nem is szeretném, remélem meg fogja majd érni.

Reklámok
Kategória: Fanboykodás, Hagoromo Kitsune, Manga
Címke: , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Két hét az erdőben | Kdanni blogja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s