Ráuntam a sablon bejegyzésekre, és ha már a szerző is unja…

Pedig, sok mindent tudnék írni a sablon bejegyzésbe is, sőt még talán többet is máskor, bár több hír értékkel most se rendelkezik. De ha valaki hiányolja szóljon.

Amit már rég óta szeretnék összehozni, igazából meg van már egy példányban a MAL blogomon,  a kedven jeleneteim összegyűjtése. De most némi megjegyzést is fűzök hozzá miért is ezek a kedvenc jeleneteim.

A top 2 jelenet

Van két egyértelműen kedvenc jelenetem. Amik kicsit hasonlóak egymáshoz. Szerintem mindkettő nagyon mély és sokatmondó annak ellenére, hogy senki se szólal meg bennük. A kontextus amiből ki lettek emelve csak tovább dob rajtuk, de önmagukban is helyt állnak szerintem. Természetesen a két kedvenc sorozatomból vannak:

Ha valaki látványos TeCső videokra gondolt, ki kell ábrándítanom, mivel nem csak ahhoz vagyok lusta, hogy össze vágjak videókat, hanem megkeresni őket ha már léteznek is. És a kedvenc anime jeleneteimről, még screenshotjaim sincsenek. Szerintem egy olyan jelen nem tud a kedvencem lenni ami közben eszébe jut embernek screenshotot lőnie. [/OFF]

A top 3

Az hogy a top 3 jelenetem között nincs a top 2 úgy lehetséges, hogy ezek teljesen más kategóriából kerültek ki így nem érdemes össze hasonlítani őket. :)

 

 Nagyon ütős jelenetek. Amikor az ember meglátja az oldalt, meg áll benne az ütő. És mégis szinte alig foglalnak helyet, bőven befér még több epicség. :D (Bár lehet, nem sokan osztják a véleményt velem az epicség definícióján.)

A 10-11. dupla oldalak

Ez se egy olyan kategória ami sokaknál szerepel, de ha én meglátom, hogy a 10. és 11. oldal dupla már attól meg borzong a hátam.

Az első kettő amit észre vettem:

 

A Rave Master  279 fejezete önmagában is maga shounen-fight csúcsa, mind frendship, effort, victory és fanservice téren, pedig nem is Shounen Jumpos sorozat, de ez az oldal A legEPICebb WIN.
A Soul Eater jelenet ha ennyire nem is de szintén tetszik. És azért egy kasza mindig tud dobni a jeleneteken. :)

A legEPICebb 10-11. oldal, önmagában EPIC WIN, és még ezt meg tetőzi azzal EPICséggel amivel kiparodizál más, csak ennyire EPICnek szeretni vágyó oldalakat:

Habár nem láttam, az összes korábbi fejezetet, de nem hiszem, hogy lett volna korábban dupla oldal, a Gintamában. Viszont a fejezet és később a kötet címe a következő lett: Lesson 213. “Using two page spreads is so Jump-like.” (見開きを使うとジャンプっぽい) .

Air Gear 10-11. oldalakból több is van, bár az egyik nem dupla, de talán pont az a kedvencem, Kururu rulz:

Negima és NuraMago oldalak:

 

Negi akkor is szmokingba marad mikor a belső démonjai előtörnek. :P
A Nurarihyon no Mago youkai ábrázolása, meg nagyon a kedvencem.

És végül egy D.Gray-man 10-11. oldal:

A Gróf nagy arc. :D

Sorozatonként kategóriákon kívüli jelenetek:

Gintama:
Van még sok másik, de nincs elég hely :(:

 

Mahou Sensei Negima:

   

Nurarihyon no Mago
Többnyire minden Hyakki Yakō vonulásos jelenet a kedvenceim között van, de abszolút win a következő:

És természetesen amiket korábban már blogoltam: https://kdanni.wordpress.com/category/fanboykodas/hagoromo-kitsune/ többnyire ebben a kategóriában. :D

D.Gray-man:
A két Jó estét! kívánós jelenet az abszolút favorit:

A következő kettőben inkább Allen jelleme amit szeretek, a bohóc, svindler. Remélem talán a következő fejezetekben kicsit ez is újra elő kerül. Miranda meg rulz!

 

Kenichi:
A Ryozanpaku ritmusa fejezet (140) a kedvencem, persze ezen kívül van rengeteg más, ez akkorra fav, hogy többet nem is rakok:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kekkaishi:
Kár, hogy a végére a főhősökkel kapcsolatban nem jutottak ilyen jelenetek: :(

 

FMA:
A 12. kötet borítója tökéletesen össze foglalja a lényeget: :D

Amúgy is LanFan minden jelenete: Közülük is a leginkább ami miatt elkezdtem nézni a BH-ot, bár ezt nem rakták bele. Azt hiszem ez után ment el a kedvem egy félévre a sorozattól, és két pontot ennek a kihagyása miatt vontam le a 10-ből, a harmadikat meg inkább csak dacból:

Aztán ezek, az első kettő epic, ahogy ahogy LanFan és Lin egy szabjával harcolnak. A harmadik, nem feltétlenül kedvencem, de ha már témánál vagyok, ezt hogy hagyhatták ki a BH-ból. Ha ez eszembe jut, még egy negyedik pontot is leakarok vonni!!

 

♢ ♢

Ezt csak jobb kedvem legyen. :)

Bleach:
Nem tagadom honnan jöttem!

 

De azért kíváncsi lennék, hány emberel osztom ezeket a kedvenc jeleneteket. :D

Soul Eater:

 

 

Eyeshield21:


Rosario + Vampire:

 

To aru Majutsu/Kagaku no Index/Railgun:

Sket Dance:
A második fejeztből lévő jelenet, már volt az animében is. A másik jelenet, mikor az okult klubot meglátam, nagyot ütött:

School Rumble:

 

Sayonara Zetsubou Sensei:

Egy értelműen a lányokat bemutató fejezetek/részek a legjobbak. És persze Hito Nami belépője mindezt össze foglalva. De akkor is a 187 fejezet a legjobb jelenet:

A végén, már annyi kép volt be illesztve, hogy többször kifagyott a böngészőm. Biztos nem érte, meg a befektetett időt és erőfeszítést, de ezt a bejegyzést, nagyon sokszor fogom még nézegetni. :D

Reklámok
Kategória: Fanboykodás, Gintama, Mahou Sensei Negima!, Manga
Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Na még utoljára valamit ebben az évben 2011 edition | Kdanni blogja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s