Ha újév: NFL rájátszás, vizsga időszak és új anime szezon

A prioritás is megegyezik, anime miatt nem szívesen bukok el egy vizsgát, de egy NFL meccs alatt nem fogok a vizsgára piheni. :D Bár hétfőre nem raknak vizsgákat.

Alig pár órája a NFL rájátszás is véget ért a Super Bowl-lal! És ezután, már nem fogok lefeküdni néhány órára aludni.
A győztes a Green Bay Packers lett, és az irányítójuk Aaron Rodgers lett a legértékesebb játékos (MVP)! -link-

Nem vagyok az elkötelezett szurkoló típus, de most inkább a Packersnek szorítottam, bár még annál inkább is a látványos és érdekes játéknak. Ami szerencsére meg is volt az utolsó percig két esélyes volt a Bowl, és voltak nagy játékok mind a két oldalon.
Megérte fenn maradni. :)

Nem olyan rég sikerült rászoknom az NFL közvetítéseire, már csak amit sem mert jó ha két vagy három szezonnal ezelőtt került a SportTV a kábel csomagunkban. Pedig az Eyeshiel21 miatt is régen kíváncsi vagyok az amerikaifocira.

Az alapszezont nem tudtam zavartalanul nézni a szorgalmi időszak miatt, de szerencsére a vizsga időszagban ritkábban vannak kötelezettségei az embernek, bár lehet azok kicsit fontosabbak. :P
A rájátszásnak viszont minden meccsét élőben végig néztem, emiatt kicsit eltolódott a napi ritmusom, amit most egy virrasztással talán sikerül helyre állítani. Remélem most nem alszom el az első nap mint a tavalyi első tanítási nap. Ami emlékezetes nap volt. :D

A vizsga időszak elég jól sikerült, az anime szezonról írok bőven,  szóval folytatom az amerikaifociról. :)

Ha már a Green Day Packers megnyerte a Super Bowlt akkor kiemelek egy játékost, aki talán a kedvencemnek mondanék: Clay Matthews.
A linebreakerek játékát amúgy is érdekesebbnek tartom még akár az irányítókénál is, főleg ha az látványos. Vannak a védelmet irányító linebreakerek akiken látszik, hogy akár még többet is gondolkoznak, mint az irányítók, hiszen nekik az ő hívására kell reagálniuk. A Packersnél ezt a feladatot A.J. Hawk látja el, nem is rosszul, de Matthews játéka még látványosabb ahogy mindenhol ott van.
Szívesen néztem volna játékát a Pro Bowlon a gála meccsen, de végül nem bánom, hogy inkább Super Bowlt nyert helyette. :D

Most izgulok, lesz-e következő szezon.  A játékosok és a tulajdonosok nem tudnak meg egyezni egy új szerződésen. Remélem megegyeznek.
A másik gond, hogy szeptemberben indul és ami a várakozásnál is nagyobb gond szokott lenni, hogy elfelejtem az első fordulókat. Szóval szeptember táján emlékeztethetne majd valaki, hogy kezdődik. :D

Reklámok
Kategória: Napló
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s